Ehkei ihmiskunta olekaan tuhoon tuomittu

Edellistä kirjoitusta sanaillessani en osannut kuvitellakaan, kuinka suuren lukijakunnan se viikonlopun aikana saavuttaisi. Olen työstänyt blogiani pian neljä vuotta, taltioinut sen riveille elämää sellaisena kuin se on eteeni tullut, ja vaikken viime aikoina ole lukijamääriä juurikaan miettinyt, olen jo oppinut, että tietyt aihepiirit kiinnostavat ihmisiä enemmän kuin toiset.

Kun tähän mennessä ne kaikkein luetuimmat kirjoitukset ovat liittyneet lähinnä dieetteihin tai muihin ulkonäköliitynnäisiin asioihin, tuli täysin yllätyksenä, että näiden kaikkien yläpuolelle, lukijaennätykset räjäyttäen, nousi se kirjoitus jossa puhun rakkaudesta.

Ehkemme olekaan täysin tuhoon ja turhuuteen tuomittuja.

Viime kuukausien aikana on oma Facebook-uutisvirtani ollut kovasti synkänpuoleinen. Jyrkkiä, mustavalkoisia ja aggressiivisiakin mielipiteitä, pelottavia numeroita, suukopua suuntaan jos toiseenkin. Kuluneen viikonlopun aikana nähtiin kuitenkin lähes 200 000 ihmisen Facebook-seinällä ajatus rakkaudesta, jota jakoivat niin naiset kuin miehetkin, rakastuneet ja vielä rakkauttaan odottavat.

Näin kirjoittajana tämä lämmittää kovasti mieltä ja sydäntä. Että ehkä vielä tässäkin ajassa, jossa keskitytään niin paljon epäolennaisuuksiin ja pinnallisuuksiin, on kaikkein suurinta rakkaus.

11 kommenttia artikkeliin ”Ehkei ihmiskunta olekaan tuhoon tuomittu

 1. Mahan sanoin!! Parisuhde joka on hyva kukoistaa jopa kurjina aikoina. Olet aivan ihana kun jaoit taman tarinan lukijoittesi kanssa, tama on sellainen oikein hyvan tuulen tarina.Kiitos tasta!! Ja onnea teille molemmille tulevaisuuden niin aurinkoisiin kuin pilvisiinkin paiviin!!

  Tykkää

 2. Etsiydyin tänne kans Facebookin kautta, ja luin edellisen, siihen linkitetyn ja tämän postauksen. Oon nuori, vasta täysikästyny, ja omissa hapuiluissa ja kipuiluissa tuo teksti rakkaudesta, erityisesti se, että ei se hauskin seura, vaan se, jonka puoleen voi aina kääntyä, valaisi mulle jotaki perustavanlaatusta parisuhteen muodostuksesta. Tuon mahtavan tekstin jälkeen tämän lukeminen lämmitti jotenki tosi paljo, oot aika mahtava (vaikka en sua yhtään tunnekaan). Kirjotat nätisti ja mielenkiintosesti, kiitos näis

  Tykkää

  • Kiitos kivoista sanoista! Musta on ihana, että noinkin nuori näkee tässä sellaisen pienen järjensiemenen 🙂 En sano, että se hauskin ja luotettavin seura olisivat toisensa poissulkevia, parhaassa tapauksessa saa molemmat samassa paketissa! Onnellista ja rakkaudentäyteistä jatkoa sulle! ❤

   Tykkää

 3. Minäkin löysin blogisi vasta nyt, ja ensimmäinen postaus jonka luin, oli kyseinen postaus parisuhteesta. Ihanan rehellistä tekstiä.
  Itse kirjoitin juurikin uusimman postaukseni hieman samasta aiheesta, mun ja valkovenäläisen mieheni avioliiton tämänhetkisestä kriisistä. Jos kiinnostaa niin samanmoisia ajatuksia löytynee siis Avaruusponi-blogistani. Ulkosuomalaista elämää. Mutta kuitenkin, pidän blogistasi ja kirjoitustavastasi, saitpas uuden lukijan joukkoosi 🙂

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.