Kurssisyksy

Vaikka en tykkääkään puhua syksystä elokuussa, niin yksi varmoista lähestyvän syksyn merkeistä on kansalaisopistojen kurssien alkaminen. Siksipä pikaisena muistutuksena kaikille, että ilmoittautuminen syksyn kursseille on käynnissä nyt (toki pieniä paikkakuntakohtaisia erojakin voi olla)!

Itsehän löysin Oulu-opiston tarjonnasta jumppapaketin, johon kuuluu yli 60 viikottaista liikuntatuntia ympäri Oulun, sisältäen mm. erilaisia joogatunteja, jumppatunteja, kehonpainotreenejä sekä kahvakuulailua. Lisäksi ilmoittautunen englannintunneille pitääkseni yllä kovalla työllä päähäni taottua kielitaitoa.

170816_1Täysin aiheeseen liittymätön otos, mutta pakko oli ottaa kuva, kun meillä Äänekoskella paistoi tänään aurinko! Jee!

 

Jos siis olet haaveillut keramiikkatöiden teosta, uuden kielen opiskelusta, lapsuuden soittoharrastuksen elvyttämisestä tai vaikkapa teatterilavalle nousemisesta, kurkkaa asuinpaikkasi kansalais- tai työväenopiston kurssitarjontaa! Varoituksena tosin, että etenkin käsityö- ja erilaiset taidekurssit täyttyvät huisin nopeasti!

Mites on, kuuluuko sinun syksyysi kansalaisopiston kurssi tai pari?

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Kurssisyksy

  1. Just tänään ilmoittauduin Helsingin liikuntavirastoon järjestämälle mamma-jumpalle 😀 kerta viikkoon, imeväinen mukana. Jihuu!! 😉

    Tykkää

  2. Nyt avoimessa Oamkissa venäjän kielen suht intensiivikurssi menossa. Viime syksyn ja kevään olin maalauskurssilla. Mutta nyt näyttää siltä etten viitsi aloittaa mitään jos käykin niin että lokakuussa tulee lähtö eri paikkakunnalle jatko-opiskelupaikan perässä.

    Tykkää

  3. Kyllä kuuluu, spinning- ja crosstreenitunneille meinasin ilmoittautua. Vetäjänäkin vielä liikunnan rautainen ammattilainen niin tietää, että saa rahoilleen vastinetta. Harmi kun aika ei riitä mihinkään kieltenopisteluun, niitäkin oli melkoinen valikoima.

    Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.