Päiväviinillä

Kaikkien näiden blogivuosien jälkeen, pääsin vihdoin ja viimein viime perjantaina tapaamaan kahta suosikkibloggaajaani kasvotusten. On sitä odotettukin! Pumpui-blogin Lotan olin tosin jo kerran tavannutkin pikaisesti, mutta Fitness Führer-blogin Sofian kanssa olemme olleet vuosikausia tekemisissä vain Facebookin välityksellä. Nämä kaksi neitoa (sekä Miia) muodostavat liikunta- ja hörhöilyryhmän nimeltään Teräsmeduusat, jota fanitan lähes yhtä paljon kuin Nykäsen Mattia. Taka-ajatukseni porukkaan soluttautumisella onkin tietysti se, että näin Suomen kamaralle palattuani pääsisin vielä jonain päivänä treenitaustani varjolla osalliseksi urheilusekoilujansa.

Tällä kertaa tarkoituksemme oli kuitenkin mennä ihan vaan klassisesti päiväkaljoille, mutta iltapäivän tunnit kääntyivät astetta glamourimmaksi lounaspaikan tarjotessa ruoan kylkiäisinä mieluummin viinilasillista. No, alkoholi kuin alkoholi, juttujen taso laskee samalla tavalla. Kun lounasravintola alkoi käydä jutuillemme jo hitusen ahtaaksi, siirryimme vielä toisaalle terästetylle glögille, kutsuvieraina, tottakai. Tässä vaiheessa ulkosuomalaisen bloggaajan silmät aukenivat kaikelle sille, mitä ulkomaan vuosinani on mennyt ohi suun; trendikkäät lounaat kanssabloggaajien seurassa keskellä arkipäivää, kultturellit päiväviinit(/-kännit) sekä muun ilmaisen alkoholin ja materian perässä juoksentelu.

131215_1

Vakavasti puhuen, kyllähän bloggaamisen suolasta iso ripaus tulee yhteisöllisyydestä muiden bloggaajien kanssa. Olenkin harmitellut viimeisen neljän vuoden aikana useamman kerran sitä, että olen jäänyt paitsi kaikista hauskoista kissanristiäisistä ja yhteistyöjutuista, koska olen aina ollut väärällä pallonpuoliskolla. Jos joku on ollut minulle kateellinen Kalifornian auringosta, niin voin kertoa, että itse olen katsellut kateellisena blogien kuvista, kuinka kanssabloggaajat ovat taas tehneet jotain kivaa keskenään.

Nyt kun olen ainakin hetkellisesti takaisin Suomessa, toivon ottavani edes vähän vahinkoa takaisinpäin. Niin vastentahtoinen kuin paluumuuttoni onkaan ollut, lievittää harmitustani huomattavasti se fakta, että olen vihdoin sillä mantereella, missä kaikki rakkaimpaan harrastukseeni liittyvä, ja sitä kehittävä, oikeasti tapahtuu.

Aika huisia! Tiedä monetko päiväkaljat tässä vielä odottaa.

Kuva: Lotan arkistoista.

8 kommenttia artikkeliin ”Päiväviinillä

 1. Päivät ei mene ainoastaan viinillä vaan sen viinin eteen tarvii tehdä töitäkin. Ei täällä käydä kampaajalla päivittäin eikä muutenkaan eletä ilman toimeentuloa niinkuin jossain Kaliforniassa. Voit kättelyssä unohtaa ripsipidennykset, pumpatut rinnat, etc. Tee nyt vaihteeksi töitä edes joskus elämässäsi ja katotaan sen jälk. mihin sun rahasi sitten riittävät.

  Tykkää

  • Emmää. On niin jotenkin hankala sanakin tuo t-y-ö… Naama vääntyy ihan ihme asentoon sitä lausuessa. Mut ihan kiva ajatus hei! Nyt tarvii mennä rintapumpputunnille, moido!

   Tykkää

  • Terhi, et oo tainu koskaan asuu muussa maassa?? Ei taalla Kaliforniassa kuule mitaan ilmaseks saa. Eipa oo 4 vkon kesalomia ym etuuksia mita Suomessa. Anne on tehny toita joka paiva taalla ollessaan ja elattany ittensa omilla tuloillaan. Herra jumala sentaan et joku voi olla noin vittumainen ku sa, aattele vahan mita kirjotat ku et tunne koko ihmista. Hapee.

   Tykkää

  • Hyvät hyssykät sentään! 😀 Kaikenlaisia kommentteja sitä pitääkin nähdä (viitaten siis Terhin kerrassaan asialliseen sanomaan)…

   Tykkää

 2. Tervetuloa takaisin Suomeen!

  PS. Ommuuten komiat käpälät, aikamoista motivaatiota oman raudan liikutteluun!

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.